Kansainvälinen yhteistyö tiivistyy

Kansainvälinen yhteistyö tiivistyy

JuriNet cooperate with Prae LegalJuriNetin kansainvälinen yhteistyö muiden lakitoimistojen kanssa on tiivistynyt. JuriNet pystyy nyt tarjoamaan suomalaisille yrityksille ja yksityishenkilöille 129 maasta yhteistyökumppanin lakiasioissa. Tähän tuskin mikään toinen suomalainen laki- tai asianajotoimisto pystyy.

JuriNet is part of the most Prae Legal Network provides clients with access to global legal resources through its vast network of well-established 242 law offices in trade centers in 129 countries.

Yhteistyötoimistomme ovat kaikki tunnettuja ja luotettavia laki- ja asianajotoimistoja, jotka täyttävät tarkat laatukriteerit ja jotka ovat sitoutuneet kansainvälisiin lakialan arvoihin. JuriNet on ainoa suomalainen toimisto, jonka Prae Legalin Member Acceptance Committee on hyväksynyt mukaan verkostoon.

Prae Legal can rely on its worldwide network to help serve clients’ needs practically anywhere around the world.
Prae Legal Head Office and member law firms frequently work together to provide seamless cross-border solutions for the clients. The successful legal solutions achieved for clients exemplify ways that Prae Legal Head Office and member law firms have worked together to bring effective resolutions to client issues.

JuriNet on nimittänyt Helsinkiin OTM Anni Santasen yhtiön International Relations Manageriksi. Santasen vastuualueena on kansainvälisen lakimiesyhteistyön kehittäminen, verkostoituminen ja yhteydenpito, sekä suomalaisten asiakkaiden auttaminen kansainvälisissä kysymyksissä. Pyrimme tällä panostuksellamme kehittämään lakipalvelujen tarjontaa erityisesti Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille. Tiedämme kokemuksesta, että suomalainen kansainvälistä kasvua hakeva yritys tarvitsee myös ulkomailla luotettavan kumppanin itselleen.

2018-05-15T21:00:30+00:00 27.4.15|

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.