Yritysmeklareiden liiketoiminta JuriNetille

Yritysmeklareiden liiketoiminta JuriNetille

Onneksi olkoon JuriNet Oy! Yritysmeklareiden liiketoiminta on siirtynyt osaksi JuriNetin lakipalveluja omaksi yksiköksi. Yritysmeklarit toimii ja palvelee osana JuriNetin lakipalveluja koko Suomen alueella.

Yritysmeklarit kuului aiemmin Suomen JYA Oy:n 30-vuotiseen yritysperheeseen, jossa se aikanaan räätälöitiin yhdeksi kiinteistönvälityksen osa-alueeksi eli yritysvälitykseksi.

Yritysmeklareilla on kokemusta niin pienten yritysten kuin suurten kansainvälisten yrityskokonaisuuksien välittämisestä.

Yritysmeklarit kuuluu Suomen yritysvälittäjien liittoon Suomen JYA Oy:n kautta ja se noudattaa kaikessa toiminnassa SYVL:n eettisiä sääntöjä, sekä hyvää yritysvälitystapaa. JuriNetin avulla Yritysmeklarit puolestaan saavat käyttöönsä JuriNetin juristien ammattitaidon, joka antaa merkittävää lisäarvoa yrityskauppoihin, tiivistää Suomen JYA Oy:n toimitusjohtaja Mika Hautala. Tähän konseptiin tullaan kevän aikana panostamaan Hautalan mukaan hyvin paljon sekä taloudellisia- että henkilöresursseja.

JuriNet Oy:n toimitusjohtajan Markus Talvion mukaan liiketoiminnan siirto tukee erinomaisen hyvin JuriNetin lakipalvelujen toimintamallia PK-yrityksille. JuriNet Oy on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yhteistyökumppani lakiasioissa ja nyt JuriNet pystyy tarjoamaan yrityskauppoihin liittyvää kaupallista osaamista entistä vakuuttavammin korkealla ammattitaidolla PK-yrityksillekin.

Kauppa mahdollistaa entistä laajemman yrityskauppoihin liittyvän osaamisen tarjoamisen myös pääkaupunkiseudulla. Toki meillä on jo nyt Helsingissä ja Tapereella juristeja, jotka hoitavat yrityskauppoja, mutta liiketoiminnan siirto mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelukonsetin kaikissa yrityskauppoihin liittyvissä keisseissä ja vieläpä erittäin kilpailukyiseen hintaan, kertoo Talvio.

Kuvankaappaus 2015-2-13 kello 16.23.52

Kuvankaappaus 2015-2-13 kello 16.23.33

 

 

2018-05-15T21:00:37+00:00 12.2.15|

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.