Hoidan JuriNetissä monipuolisesti työ-, sopimus- ja rikosoikeuteen, sekä asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyviä toimeksiantoja. Suurin osa toimeksiannoistani liittyy PK-yritysten lakiasioiden hoitamiseen, mutta avustan myös yksityishenkilöitä esimerkiksi lapsioikeuteen liittyvissä asioissa.

Aikaisempaa työkokemusta ennen siirtymistä JuriNetille minulla on muun muassa verotukseen ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvistä tehtävistä. Opiskeluaikana sen sijaan erikoistun enemmän immateriaalioikeuksiin ja ympäristöoikeuteen. Lakimiehenä intohimoni onkin ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa monesta eri näkökulmasta ja tukea sen menestystä juridisella osaamisellani.

Juristin töiden lisäksi vastaan meillä kansainvälisestä yhteistyöstä.

Vapaa-ajalla harrastan crossfittiä ja agilityä, sekä rentoudun hyvien kirjojen parissa.

Ota yhteyttä Anniin!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Asiakkaamme sanomaa

”Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tuesta ja asianajosta kaltaisiltanne ammattilaisilta. Epäilin alkuun, sillä olin aina ollut toisen asianajotoimiston asiakkaana. Nyt täytyy sanoa, että anteeksi vähinkään epäilykseni. Olette Suomen maassa harvinaista laatua, sillä moniin olemme matkan varrella törmänneet, mutta teillä on aitoa osaamista alallanne.”