Hermann Grünn

Hermann Grünn 2019-01-10T13:19:28+00:00

Avustaja, YKV, LVV, LKV
hermann.grunn@jurinet.fi
044 444 0462

Päävastuualueeni

Kiinteistöjuridiikka

Toimin osa-aikaisena avustajana Jurinet Lakipalveluissa pääasiassa asunto- ja kiinteistöjuridiikaan liittyvissä asioissa. Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan korkeimman pätevyyden, eli ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon olen suorittanut paitsi mannersuomessa, myös Ahvenanmaan maakunnassa, mikä mahdollistaa toimeksiantojen  hoitamisen  myös siellä.

Laadin kivenkovalla ammattitaidolla hallinnanjakosopimukset, yhtiöjärjestykset ja niiden muutokset, rasitesopimukset ja niiden muutokset sekä muut vastaavat asiakirjat. Kaikki edellämainitut riippumatta siitä miten haastavasta kohteesta on kyse. Hoidan tarvittaessa myös kaikki kirjaamiseen liittyvät toimenpiteet. Toimenkuvaani kuuluu myös neuvonta ja avustaminen asunto- ja kiinteistökaupparidoissa

Toimiminen kiinteistönvälitysalalla pitkälti toistakymmentä vuotta on iso etu. Pystyn jo alkuneuvottelun aikana hahmottamaan mahdolliset tulevaisuuden sudenkuopat, säästäen näin päämieheni kustannuksia ja aikaa sekä lisäämään laatimani asiakirjan tuomaa turvaa kaikille osapuolille jota se koskettaa.

Palvelen äidinkielenveroisesti ruotsiksi ja suomeksi sekä sujuvasti englanninkielellä.

Rakkain harrastukseni on purjehdus, jonka lisäksi harrastan uintia, laitesukellusta, ruoanlaittoasekä lukemista.

Ota yhteyttä Hermanniin!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.