Juha Saarimäki

Juha Saarimäki 2018-05-15T20:57:47+00:00

Lakimies, OTK, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
 juha.saarimaki@jurinet.fi

 040 758 9111

 

Olen toiminut erilaisissa lakimiestehtävissä noin kaksikymmmentä vuotta sekä yrittäjänä että järjestöjen palveluksessa. Järjestössä olen vastannut edunvalvonnasta ja oikeudellisista jäsenpalveluista. Olen osallistunut lukuisiin erilaisiin lainvalmistelu- ja asiantuntija-tehtäviin. Vahvinta osaamistani ja ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat kiinteistöjuridiikka, ympäristöoikeus, yhdistysoikeus ja asumiseen liittyvä juridiikka.

Avustan asiakkaitamme hyvin monipuolisissa asumiseen, rakentamiseen ja maankäyttöön liittyvissä asioissa. Erilaiset asunto- ja kiinteistökauppariidat, jotka liittyvät esimerkiksi kosteus- ja homeongelmiin, ovat minulle tuttuja. Näitä riitoja olen ollut ratkaisemassa myös kuluttajariitalautakunnan asuntokauppajaostossa.

Suomen Omakotilitossa toimin keskeisissä tehtävissä ja vastasin liiton lakiasioista. Me JuriNetisä teemme edelleen tiivistä yhteistyötä Omakotiliiton kanssa. Vastaan toimistomme tarjoamista neuvontapalveluista Omakotiliiton jäsenille. Olen vahva asumisen juridiikan taitaja. Toimin säännöllisesti esimerkiksi luennoitsijana asunto-osakeyhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa. Olen myös hoitanut perintöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Olen kiinnostunut niin sanotusta vanhuusoikeudesta ja ikäihmisten asiat ovat lähellä sydäntäni.

Harrastan aktiivisesti kuntosalilla käyntiä, uintia ja lenkkeilyä. Lukeminen ja filosofiset pohdiskelut vetävät puoleensa.

Ota yhteyttä Juhaan!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.