IT- oikeus ja IPR

IT- oikeus ja IPR 2018-05-15T20:59:37+00:00

Lakimiestemme kokemus kattaa mm. IT-järjestelmien ja -palveluiden hankinnan, tuotekehitys- sekä teknologian siirtosopimukset, valmistus-, alihankinta-, jälleenmyynti- ja lisenssisopimukset, internetliiketoiminnan, bioteknologian, kilpailukieltoasiat, salassapitosopimukset, osakassopimukset, työsopimukset sekä näitä koskevat vahingonkorvaus- ja muut oikeudenkäynnit. Esimerkiksi osakassopimuksia, joissa vodaan ottaa kantaa tekijänoikeuksiin, laadimme viikoittain PK-sektorin yrittäjille.

Liiketoiminnassa yritykselle kuuluva aineeton pääoma on usein keskeisessä strategisessa asemassa. Tällaisia ovat mm. patentteihin, hyödyllisyysmalleihin, työsuhdekeksintöihin, toiminimiin ja internetin verkkotunnuksiin liittyvät oikeudet, tekijänoikeudet, tavaramerkkiasiat sekä liike- ja ammattisalaisuuksien suojaaminen. Tiedämme kokemuksesta, että suomalaisissa PK-yrityksissä tähän asiaan kiinnitetään aivan liian vähän huomiota. Haluatko sinä erottua eduksesi?

IT-oikeuden osalta pätee erityisen vahvasti se periaate, että lakimiehen apuun on hyvä turvautua riittävän ajoissa: “kun lamppu välähtää tai viimeistään sopimusten laadintavaiheessa”. Juristimme toimivat neuvontalakimiehinä Suomen Yrittäjät –järjestössä myös IT- oikeuden alalla. JuriNet- sekä ipreye.com verkostoyhteistyöt tuovat meille lisävalmiuksia palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti myös globaalissa liiketoiminnassa.

port-big-15

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.