Kiinteistöjuristit

Kiinteistöjuristit 2018-05-15T20:57:56+00:00

Kiinteistöjuristit Oy on perustettu vuonna 1978. Tänään olemme täyden palvelun valtakunnallinen toimisto ja samaa konsernia JuriNet Oy:n kanssa.

Tunnemme kiinteistöalaan liittyvän juridiikan ja seuraamme aktiivisesti alan oikeuskäytäntöä. Kiinteistöjuristeillamme on erittäin laaja-alaista ja korkeatasoisia osaamista rakentamiseen- ja asumiseen liittyvissä asioista ja näihin liittyvissä oikeudenkäynneistä. Lakipalveluiden lisäksi koulutamme asiakasyritystemme henkilökuntaa ja kiinteistönvälittäjiä kiinteistöjuridiikan kysymyksissä.

Asiakkaitamme ovat useimmiten asuntojen ja kiinteistöjen ostajat ja myyjät, taloyhtiöt, isännöintitoimistot, rakennusliikkeet, kiinteistönvälitysliikkeet, sijoitusyhtiöt ja julkisen sektorin toimijat. Kattava yhteistyöverkostomme takaa ammattitaitomme lähes missä tahansa kiinteistöalaan liittyvässä kysymyksessä.

Olemme puolellasi kaikissa asumisen ja rakentamisen lakiasioissa!

Valtakunnallinen juristipäivystys

Juristipäivystys Suomessa poliisia, rikosuhripäivystystä ja viranomaisia varten virka-ajan ulkopuolella 24/7 puhelin 050 2590. Avustajat esitutkintaan ja akuutteihin tilanteisiin.