Yksityisille

Yksityisille 2018-05-15T21:00:08+00:00

Palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa lakiasioissa. Meillä on laaja osaaminen yksityishenkilöiden riita-asioista, oikeudenkäynneistä ja monista muista yksityishenkilöiden tarvitsemista lakipalveluista. Toki hoidamme päivittäin myös rikosoikeudenkäyntejä.

Yhä useampi riita-asia nykyään sovitaan toimestamme ilman tuomioistuinta. Juristimme ovat näissä neuvotteluissa puolellasi.

Löydät varmasti joukostamme juuri sinulle sopivan lakiasiantuntijan, olemme olemassa sinun asioitasi varten.

Toimistomme palvelevat sinua valtakunnallisesti. JuriNet yhteistyötoimistot auttavat sinua tarvittaessa ulkomailla. Meitä on jo yhteensä lähes 150 juristia palveluksessasi kaikissa toimistoissa. Voit etsiä itsellesi sopivan toimiston/henkilön sivuiltamme tai soittaa meille melkeinpä milloin vain.

Palvelemme muun muassa seuraavissa asioissa:

Toki meiltä löytyy korkeatasoista osaamista muissakin kuin yllä mainituissa asioissa. Meillä on aikaa kuunnella sinua. Olemme puolellasi.

JuriNet puhelinnumero

 

JuriNet ja Rikosuhripäivystys

JuriNet on tehnyt yhteistyötä Rikosuhripäivystyksen kanssa vuodesta 2011 ja osa juristeistamme toimii myös vapaaehtoisena järjestössä. Kannamme näin oman kortemme kekoon rikosten uhrien auttamiseksi. Rikosuhripäivystys tekee erittäin tärkeää työtä Suomessa.

 

JuriNet and Missingpeople

Teemme yhteistyötä myös Missingpeople Finlandin kanssa ja hoidamme kaikki heidän lakiasiat Suomessa hyödyntäen kansainvälistä verkostoamme.