Maksuton oikeusapu

Maksuton oikeusapu 2018-05-15T20:58:54+00:00

model2-3

Uusi vaihtoehto oikeusaputoimistolle. Yksityinen avustaja. Yes!

Valtion varoista voi saada avustajan rikosasioihin ja riita-asioihin. Toimistoistamme löydät yksityisen avustajan oikeudenkäyntiin nopeasti ja helposti. Meillä on aikaa sinulle!

Avustaja on mahdollista saada valtion varoista jo esitutkintaan, kuulusteluun ja rikosilmoituksen tekemistä varten. Me myös suosittelemme sitä sinun oman etusi vuoksi. Esitutkinnassa poliisin velvollisuus on myös ilmoittaa rikoksesta epäillylle tästä oikeudestaan käyttää avustajaa kuulustelussa.

Oikeudenkäynnissä ja muiden oikeudellisten asioiden hoitamisessa tarvitaan usein lainoppinutta avustajaa. Lähtökohta on, että asianosainen kustantaa itse tarvitsemansa oikeudellisen avun. Jollei hänellä ole varaa itse hankkia tarvitsemaansa apua, se voidaan kustantaa joko osaksi tai kokonaan valtion varoin. Oikeusapu tarkoittaa sitä, että kansalainen voi saada itselleen oikeudellisen asian hoitamista varten avustajan kokonaan tai osittain valtion varoilla. Oikeusapu kattaa kaikki oikeudelliset asiat. Oikeusapu myönnetään hakijan tulojen, menojen ja elatusvelvollisuuden eli käyttövarojen perusteella. Hakijan käyttövarojen perusteella määräytyy, saako hakija oikeusapua ilmaiseksi vai omavastuuta vastaan. Oikeusavun antamista varten valtiolla on oikeusaputoimistoja. Niissä oikeusapua tarjoavat julkiset oikeusavustajat (lähde oikeus.fi).

Oikeusapua saat myös yksityisistä toimistoistamme.

Haemme puolestasi oikeusapupäätöksen, jolla oikeudenkäyntikulujasi korvataan valtion varoista.

Tästä voit koelaskelman avulla arvioida, voisitko antamillasi tiedoilla saada yksityisen avustajan toimistostamme.

Soita rohkeasti ja kysy lisää tai Ota yhteyttä!

JuriNet toimistot tarjoavat korkeatasoisia oikeusapupalveluja seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Hämeenlinna. Kuopion ja Varkauden toimistot tarjoavat oikeusapua vain erikseen sovittaessa.

Toimistomme ovat avoinna arkisin 9-16. Varaathan ajan etukäteen, jotta voimme palvella sinua.

JuriNet puhelinnumero