Yrityksille

Yrityksille 2018-05-15T21:00:06+00:00

Lähtökohtamme on, että hinta ei saa olla asiakkaalle este saada korkeatasoisia lakipalveluja. Jokainen ansaitsee sellaisen juristin omassa asiassaan, jonka käyttämisestä ei aiheudu itselle kohtuuttomia kustannuksia, mutta jonka osaaminen on vakuuttavaa, eikö niin?

Palvelemme yritysasiakkaitamme kaikilla liiketoiminta-alueilla koko yrityksen elinkaaren ajan. Meillä on vahvaa osaamista ja näkemystä liikejuridiikasta alkaen osakassopimuksen laadinnasta monimutkaisiin yritysjärjestelyihin. Avustamme mielellämme yritysten päivittäisten oikeudellisten ongelmien ratkaisemisessa riippumatta yrityksesi koosta tai ongelman laadusta. Juristeillamme on oikeustieteellisen koulutuksen lisäksi myös kokemusta yrittäjätoiminnasta, joten ymmärrämme yrittäjien arkea laajemminkin kuin vain juridiikan perspektiivistä. Tulemme mielellämme tutustumaan yritykseesi voidaksemme tarjota konkreettisesti enemmän.

Vaativissa kysymyksissä laaja kotimainen- ja kansainvälinen asiantuntijaverkostomme mahdollistaa asiantuntijaryhmän käytön konsultaatiossa.

Olemme myös kehittäneet uuden Työpari-konseptin. Työparissa ideana on tarjota yrityksellenne kaksi ammattilaista yhden hinnalla. Tämä malli on ollut erittäin kysytty pääkaupunkiseudulla  yrityksissä, joilla on enemmän IT-puolen hankintoja ja ohjelmistoja. Työparimme Lakimies-projektipäällikkö tarjoaa teille erittäin laaja-alaista osaamista laajoissa IT-sopimuskokonaisuuksissa, jossa pelkkä yhden osa-alueen tunteminen ei riitä. Takaamme, että läpikäytyämme lisenssinne ja IT- sopimukset, sekä arvioituamme yhtiönne tarpeet, te säästätte kustannuksissa jatkossa! Työparimallia käytämme myös julkisen terveydenhuollon sektorilla, josta meillä on vankkaa kokemusta työparina lääkäri-lakimies.

Toimistomme palvelevat sinua valtakunnallisesti.

Palvelemme muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Sopimusoikeus ja yhtiöoikeus
  • IT-Oikeus ja teknologia
  • IPR-Oikeus
  • Yrityssaneeraus ja konkurssi
  • Palvelut PK-Yrityksille
  • Yritysjärjestelyt ja transaktiot
  • Kilpailuoikeus  ja kartellit
  • Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit
  • Julkiset hankinnat

JuriNet puhelinnumero

Mikään asia ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Meillä on palveluasenne kohdallaan. Jos et usko, niin ota meistä mittaa.