Etsimme juristeja Helsinkiin

JURINETIN TARINA – KEITÄ ME OLEMME

Jurinetin tarina alkaa vuodesta 2011, jolloin toimitusjohtajamme Markus Talvio perusti yrityksen yhdessä tamperelaisen asianajaja Jussi Pirhosen kanssa. Jurinet perustettiin alkujaan 15 suomalaisen asianajotoimiston yhteenliittymäksi. Verkostoon liittyi myös n. 20 toimistoa ulkomailta.

Vuoden 2014 lopussa purimme Jurinet -verkoston ja 1.1.2015 aloitimme pienenä itsenäisenä lakitoimistona. Tällaisena pienenä toimistona viihdymme. Se tarjoaa velvollisuuksien ohella myös paljon vapauksia ja vaihtoehtoja. Meillä on edelleen partneritoimistot Virossa ja Espanjassa, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Käytännössä kuitenkin toimimme Suomessa, vaikka Espanjassakin käymme. Jurinet on tarina muutoksesta ja uskalluksesta tehdä asioita. Historia on osa meitä kaikkia. Tulevaisuudesta me teemme yhdessä oman näköisemme ja siihen me haluamme nyt sinut mukaan.

Jurinetin tarina on ollut kasvutarina, mutta ennen kaikkea se on ollut ihmisten tarina. Olemme aina palkanneet töihin vain hyviä tyyppejä ihminen edellä -ajattelun mukaisesti. Meitä kiinnostaa se, millainen lakimiesidentiteetti sinulla on ja mitä haluat työksesi tehdä. Meiltä ovat kasvaneet monet hyvät juristit. Me arvostamme ja kunnioitamme toisiamme työntekijöinä ja kollegoina vastavuoroisesti. Arvostus näkyy työnantajan puolelta normaalin työn lisäksi palkkauksessa, sekä yhteisissä työnantajan järjestämissä tapahtumissa ja virkistysmatkoilla.

Asiakkaitamme ovat nykyään lähinnä PK-yritykset ja yksityishenkilöt. Hoidamme paljon asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan sekä rakentamiseen, työ- ja yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi hoidamme perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä asioita sekä erilaisia riita- ja rikosjuttuja ja tietysti oikeudenkäyntejä.

Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Schibsted -konsernin, Omakotiliiton ja Rikosuhripäivystyksen kanssa. Olemme Suomen Yrittäjien ainoa valtakunnallinen kumppani lakiasioissa ja tarjoamme yrittäjäjärjestön jäsenyrityksille eksklusiivisia jäsenetuja valtakunnallisesti.

Meillä voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti riippuen elämäntilanteestasi. Pyrimme tekemään mahdolliseksi sen, mitä sinä haluat. Voit työskennellä etänä tai toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa.

Me tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja työkavereita, kannustavan työilmapiirin, sekä hyvät kontaktiverkostot omaa asiakashankintaa varten. Me markkinoimme ja myymme osaamistasi, eli tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös kasvattaa omaa henkilöbrändiäsi toimistomme rinnalla. Vain mielikuvitus ja osaamisesi on siinä rajana.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Emme edellytä sinulta pitkää ja monipuolista työkokemusta asianajoalalta. Edellytämme vain, että haluat oppia uutta ja olet rohkea. Voit siis olla kokemattomampi juristina, kunhan olet toiveammatissa tällä toimialalla. Pidät asiantuntijan roolista asiakaspalvelutehtävissä. Toivomme, että osaat tehokkaasti vakuuttaa mahdollisen asiakkaan omalla osaamisellasi olemalla oma itsesi. Osaat esiintyä luottamusta herättävästi. Tarjoat asiakkaille ratkaisuja.

Arvostamme erityisesti kokemustasi yritysten lakiasioiden hoitamisesta, asumisen- ja rakentamisen juridiikan tuntemusta, sekä työlainsäädännön hallintaa. PK-yritysten toimintakontekstin ymmärtäminen ja kielitaito ovat eduksesi. Arvostamme kovasti myös sitä, jos osaat jotain sellaista, mitä me emme vielä osaa.

Suoritettu asianajajatutkinto ja voimassa oleva oikeudenkäyntiavustajalupa on välttämättömiä työssäsi, jotta voit toimia avustajana oikeudenkäynneissä, vaikka iso osa jutuista nykyään sovitaankin ilman täysimittaista oikeudenkäyntiä. Vähintäänkin toivomme, että oikeudenkäyntiavustajalupa voidaan sinulle hakemuksesta myöntää.

Toivomme sinun myös haluavan aktiivisesti osallistua toimistomme kehittämiseen osana kasvavaa tiimiä. Olethan luonteeltasi avoin ja asiakaspalveluhenkinen. Tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tarkka ja täsmällinen.

Edellytämme sinun pystyvän itsenäiseen työskentelyyn, mutta sinun pitää osata olla myös tiimipelaaja. Työssä menestyminen vaatii tehokkuutta ja joustavuutta, ihmistuntemusta sekä hyvää ajanhallinta- ja organisointikykyä.

PALKKAUS

Palkkaus muodostuu takuuosasta ja provisiosta, jota maksamme työntekijöille reilusti. Todennäköisesti palkkasi tulee asettumaan 4.500–7.500 euroon kuukaudessa kokemuksestasi ja tehokkuudestasi riippuen.

Jos haluat työskennellä meillä yrittäjänä oman yhtiösi kautta, voi laskuttaa meiltä oman työpanoksesi. Maksamme tällöin yrityksellesi 70–80 % laskutuksesta joka kuukausi.

Voit esittää meille myös oman palkkatoiveesi, jos haluat.

TERVETULOA TÖIHIN

Työ alkaa 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikka tulee olemaan Helsingin Etelärannassa Kauppatorin kupeessa.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla sähköpostilla suoraan toimitusjohtajallemme Markus Talviolle, sähköposti markus.talvio@jurinet.fi Hän kertoo lisää työpaikasta sinulle, p. 050 2590 (lyhyt numero).

Lisätietoja työpaikasta antaa myös tuleva lähin esihenkilösi toimistopäällikkö KTM Mimmu Paajanen, p. 050 567 3891, sähköposti mimmu.paajanen@jurinet.fi

 

Takaisin uutisiin

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä