Me Jurinetissä olemme innostuneita työstämme, haasteita pelkäämättömiä ja jo monet kiistat läpikäyneitä. Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa.

Toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt lakimiehemme. Olemme kunnianhimoisia ammattilaisia ja panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen.

Panostamme myös työssä viihtymiseen. Toimimme yhtenä tiiminä ja autamme toisiamme loistamaan.

Henkilöstöllämme on oikeustieteellisen koulutuksen lisäksi myös kauppatieteellistä koulutusta ja kokemusta monenlaisesta järjestö- ja yrittäjätoiminnasta, joten ymmärrämme yrittäjien arkea laajemminkin kuin vain juridiikan perspektiivistä. Yhdessä osaamme kartoittaa juuri sinun ja yrityksesi tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ja toimia sen mukaisesti.

Henkilöstö

markus-pieni-mv[1]

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | Vaihde 029 0092590
Henri_Virtanen_kuva_mv

Henri Virtanen

Lakimies, OTM, osakas
040 758 9111
niskanen

Aleksi Niskanen

Lakimies, OTM
050 523 7656
Kirsti-Soilampi-Jurinet

Kirsti Soilampi

Toimistopäällikkö
050 567 3891 | Vaihde 029 009 2590
harri-pieni-mv-1[1]

Harri Murto

Ratkaisukonsultti, ICT
0400 565 151
Hermann Grünn

Hermann Grünn

Kiinteistöjuridiikan avustaja
044 444 0462
Markus Talvio

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | Vaihde 029 0092590

Minulla on monen vuoden kokemus asianajoalalta hyvin erityyppisten juttujen hoitamisesta. Vahvin osaamiseni liittyy kiinteistöjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä rikosoikeuteen. Jurinetissä hoidan paljon vaativia kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen liittyviä riita-asioita ja oikeudenkäyntejä. Hoidettavakseni on usein tullut myös paljon julkisuutta saaneita riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Yhtenä merkittävimpänä riita-asiana urallani olen ollut hoitamassa metsäyhtiöiden puukartellia, jossa olen toiminut usean kunnan, seurakuntien ja yksityisten asiamiehenä. Eniten julkisuutta saanut rikosasia lienee juontaja Axl Smithin salakuvaus-oikeudenkäynti, jossa olen toiminut useiden naisten avustajana.

Luonteeltani olen yrittäjähenkinen ja ymmärrän hyvin yritystoiminnan haasteet. Olen ollut mukana hyvin erityyppisissä yrityksissä ja minulla on pitkä kokemus muun muassa StartUp- yrityksistä. Ennen oikeustieteellisestä valmistumistani toimin johtotehtävissä lääketutkimuksessa, kiinteistö- ja IT-alalla. Tämän lisäksi minulla on laaja kokemus järjestötoiminnasta muun muassa Rikosuhripäivystyksessä. Olen toiminut myös useiden yhtiöiden hallituksessa.

Käyn usein luennoimassa erilaisissa tapahtumissa liike- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyen. Olen toiminut kouluttajana myös rikosoikeuteen liittyen. Jurinetin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana vastaan lakimiestyön lisäksi yrityksen asiakas- ja yhteiskuntasuhteista.

Kortilla olevan vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, mökkeillen ja ulkoillen. Haaveena on saada myös naapurilta ostettu purjevene kunnostettua kesäksi, jotta pääsisin sillä Näsijärvelle.

Henri Virtanen

Henri Virtanen

Lakimies, OTM, osakas
040 758 9111

Hoidan pääasiassa riita- ja rikosasioita sekä monipuolisesti erilaisia yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Omaan erityistä kokemusta asunto- ja kiinteistöoikeudesta, rakentamiseen liittyvistä asiakokonaisuuksista sekä rikosasioiden hoitamisesta. Hoidan myös perinteiset perhe- ja perintöoikeudelliset asiat kuten testamentin, avioehdon ja edunvalvontavaltakirjan laatimisen.

Aikaisempi työkokemukseni koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin monipuolisista juridisista tehtävistä mm. valtioneuvoston, kunnan sekä asianajotoimiston palveluksessa.

Tavoitteenani on asiakkaan ongelmatilanteen kokonaisvaltainen kartoittaminen sekä perustellun näkemyksen tarjoaminen asian eri etenemisvaihtoehdoista koko prosessin ajan. Hoidan toimeksiannot luottamuksellisesti, asiakaslähtöisesti sekä sovinnollisuuteen ja kustannustehokkuuteen pyrkien asiakkaan edun kannalta parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työkielet: suomi ja englanti

Aleksi Niskanen

Aleksi Niskanen

Lakimies, OTM
050 523 7656

Luottamus on avain hyvään suhteeseen päämiehen ja juristin välillä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kun asiakkaani on tyytyväinen saavuttamaamme lopputulokseen. Pyrin avustamaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla ja selvittämään erilaiset toimeksiannot tavoitellen asiakkaalleni parasta mahdollista lopputulosta.

Myyntihenkisyyteni yhdistettynä esiintymistaitoihini takaa sen, että pystyn tuomaan asiakkaalleni edunmukaisen kannan ilmi selkeästi ja asianmukaisesti. Minulle tärkeää työssäni on, että asiakas saa kustannustehokkaan lopputuloksen, joka miellyttää häntä.

Avustan pääasiassa rikos- ja riita-asioissa. Hoidan myös perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä asioita kuten testamentin tai avioehtosopimuksen laadinnan. Tämän lisäksi olen perehtynyt myös koronaviruksesta (Covid-19) yrityksille aiheutuviin juridisiin ongelmiin.

Työkielet: suomi, ruotsi ja englanti

Kirsti Soilampi

Kirsti Soilampi

Toimistopäällikkö
050 567 3891 | Vaihde 029 009 2590
Harri Murto

Harri Murto

Ratkaisukonsultti, ICT
0400 565 151
Hermann Grünn

Hermann Grünn

Kiinteistöjuridiikan avustaja
044 444 0462

Toimin Jurinetissä osa-aikaisena avustajana pääasiassa asunto- ja kiinteistöjuridiikaan liittyvissä asioissa. Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan korkeimman pätevyyden, eli ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon olen suorittanut paitsi mannersuomessa, myös Ahvenanmaan maakunnassa, mikä mahdollistaa toimeksiantojen  hoitamisen  myös siellä.

Laadin kivenkovalla ammattitaidolla hallinnanjakosopimukset, yhtiöjärjestykset ja niiden muutokset, rasitesopimukset ja niiden muutokset sekä muut vastaavat asiakirjat. Kaikki edellämainitut riippumatta siitä miten haastavasta kohteesta on kyse. Hoidan tarvittaessa myös kaikki kirjaamiseen liittyvät toimenpiteet. Toimenkuvaani kuuluu myös neuvonta ja avustaminen asunto- ja kiinteistökaupparidoissa

Toimiminen kiinteistönvälitysalalla pitkälti toistakymmentä vuotta on iso etu. Pystyn jo alkuneuvottelun aikana hahmottamaan mahdolliset tulevaisuuden sudenkuopat, säästäen näin päämieheni kustannuksia ja aikaa sekä lisäämään laatimani asiakirjan tuomaa turvaa kaikille osapuolille jota se koskettaa.

Palvelen äidinkielenveroisesti ruotsiksi ja suomeksi sekä sujuvasti englanninkielellä.

Rakkain harrastukseni on purjehdus, jonka lisäksi harrastan uintia, laitesukellusta, ruoanlaittoa sekä lukemista.

Päävastuualueet

Kiinteistöjuridiikka

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.
  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä