Me Jurinetissä olemme innostuneita työstämme, haasteita pelkäämättömiä ja jo monet kiistat läpikäyneitä. Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun kaikissa tilanteissa.

Toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt lakimiehemme. Olemme kunnianhimoisia ammattilaisia ja panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen.

Panostamme myös työssä viihtymiseen. Toimimme yhtenä tiiminä ja autamme toisiamme loistamaan.

Henkilöstöllämme on oikeustieteellisen koulutuksen lisäksi myös kauppatieteellistä koulutusta ja kokemusta monenlaisesta järjestö- ja yrittäjätoiminnasta, joten ymmärrämme yrittäjien arkea laajemminkin kuin vain juridiikan perspektiivistä. Yhdessä osaamme kartoittaa juuri sinun ja yrityksesi tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ja toimia sen mukaisesti.

Henkilöstö

markus-pieni-mv[1]

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | vaihde 029 0092590
Kristian-Krokfors-web

Kristian Krokfors

Lakimies, OTM
050 449 1046
Jatta Kalliokoski

Jatta Kalliokoski

Lakimies, OTM
040 758 9111
Tirnash mv

Tirnash Ramezan

Lakimies, OTM
050 523 7656
Mimmu Paajanen - Jurinet

Mimmu Paajanen

KTM, ihmisoikeuksien maisteri
050 567 3891
harri-pieni-mv-1[1]

Harri Murto

Ratkaisukonsultti, ICT
0400 565 151
Mika_Hautala

Mika Hautala

Osakas
029 009 2590
Hermann Grünn

Hermann Grünn

Kiinteistöjuridiikan avustaja
044 444 0462

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | vaihde 029 0092590

Avustaja
Mimmu Paajanen KTM

mimmu.paajanen@jurinet.fi | 029 0092590

Minulla on monen vuoden kokemus asianajoalalta hyvin erityyppisten juttujen hoitamisesta. Vahvin osaamiseni liittyy kiinteistöjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä rikosoikeuteen. Jurinetissä hoidan paljon vaativia kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen liittyviä riita-asioita ja oikeudenkäyntejä. Hoidettavakseni on usein tullut myös paljon julkisuutta saaneita riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Yhtenä merkittävimpänä riita-asiana urallani olen ollut hoitamassa metsäyhtiöiden puukartellia, jossa olen toiminut usean kunnan, seurakuntien ja yksityisten asiamiehenä. Eniten julkisuutta saanut rikosasia lienee juontaja Axl Smithin salakuvaus-oikeudenkäynti, jossa olen toiminut useiden naisten avustajana.

Luonteeltani olen yrittäjähenkinen ja ymmärrän hyvin yritystoiminnan haasteet. Olen ollut mukana hyvin erityyppisissä yrityksissä ja minulla on pitkä kokemus muun muassa StartUp- yrityksistä. Ennen oikeustieteellisestä valmistumistani toimin johtotehtävissä lääketutkimuksessa, kiinteistö- ja IT-alalla. Tämän lisäksi minulla on laaja kokemus järjestötoiminnasta muun muassa Rikosuhripäivystyksessä. Olen toiminut myös useiden yhtiöiden hallituksessa.

Käyn usein luennoimassa erilaisissa tapahtumissa liike- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyen. Olen toiminut kouluttajana myös rikosoikeuteen liittyen. Jurinetin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana vastaan lakimiestyön lisäksi yrityksen asiakas- ja yhteiskuntasuhteista.

Kortilla olevan vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, mökkeillen ja ulkoillen. Haaveena on saada myös naapurilta ostettu purjevene kunnostettua kesäksi, jotta pääsisin sillä Näsijärvelle.

Kristian Krokfors

Lakimies, OTM
050 449 1046

Tärkeimpänä tavoitteenani on aina paras lopputulos asiakkaalleni. Minulta saat aina perustellun näkemyksen siitä mitä voimme tehdä ja mikä on järkevin vaihtoehto. Pyrin aina saamaan asioita etenemään tehokkaasti ja pidän asiakkaani ajan tasalla jutun tilanteesta sekä eri etenemisvaihtoehdoista.

Hoidan pääasiassa riita-asioita sekä laadin sopimuksia ja muita asiakirjoja (kuten yhtiöjärjestyksiä). Lue lisää oikeudellisesti perustellusta maksuvaatimuksesta, jos laskustasi on reklamoitu.

Ennen Jurinetille siirtymistä olen työskennellyt vuonna 2018 pankissa tietosuojaprojektin ja yhtiön kotipaikan siirtoon liittyvän projektin parissa sekä vuosina 2015-2018 asianajotoimistossa riita-asioiden, erityisesti työsuhderiitojen ja konkurssioikeuden parissa.

Työkielet: ruotsi, suomi ja englanti.

Muu kielitaito (ei ammatillista tasoa): espanja

Jatta Kalliokoski

Lakimies, OTM
040 758 9111

Hoidan Jurinetissä monipuolisesti mm. potilasvahinkoasioita sekä perhe- ja lapsioikeudellisia toimeksiantoja. Avustan mielelläni yksityishenkilöitä monipuolisesti myös muissa riita-asioissa.

Ennen Jurinetille siirtymistä työskentelin erityisesti potilasvahinkojen ja näiden korvauskysymysten parissa. Lisäksi olen hoitanut valtakunnallisesti useita liikenne-, lääke- ja tapaturmavahinkojen korvausongelmiin liittyviä toimeksiantoja, mm. aivovammoja.

Tirnash Ramezan

Lakimies, OTM
050 523 7656

Minulle on ensisijaisen tärkeää, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Annan jokaiselle toimeksiannolle kaikkeni, eikä minulta jää kiveäkään kääntämättä tavoitellessani parasta mahdollista lopputulosta. Saat minulta perustellun näkemyksen kysymyksiisi, ja käyn kanssasi läpi erilaiset vaihtoehdot asian hoitamiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Minulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa, ja minuun voi olla yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä.

Hoidan pääasiassa riita- ja rikosasioita sekä yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Laadin juuri asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat asiakirjat. Hoidan esimerkiksi osakassopimukset, kauppakirjat, avioehtosopimukset, testamentit ja perunkirjoitukset. Puoleeni voi kääntyä myös ulkomaalaisasioissa.

Työkielet: suomi, englanti ja persia.

Mimmu Paajanen

KTM, ihmisoikeuksien maisteri
050 567 3891

Minä tuon Jurinettiin sekä kaupallista että juridista osaamista. Koulutukseltani olen ekonomi ja ihmisoikeuksien maisteri.

Jurinetissä hoidan hallintoa ja markkinointia. Lisäksi avustan monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Minua voi lähestyä asiassa kuin asiassa!

Ennen siirtymistä Jurinetille asuin kymmenen vuotta ulkomailla työskennellen mm. neuvonantajana Suomen valtionhallinnossa. Lisäksi minulla on aikaisempaa kokemusta sekä yksityiseltä että järjestösektorilta. Palvelen asiakkaita sujuvasti suomeksi, englanniksi ja unkariksi.

Harri Murto

Ratkaisukonsultti, ICT
0400 565 151

Mika Hautala

Osakas
029 009 2590

Päävastuualueet

Kiinteistöjuridiikka

Hermann Grünn

Kiinteistöjuridiikan avustaja
044 444 0462

Toimin Jurinetissä osa-aikaisena avustajana pääasiassa asunto- ja kiinteistöjuridiikaan liittyvissä asioissa. Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan korkeimman pätevyyden, eli ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon olen suorittanut paitsi mannersuomessa, myös Ahvenanmaan maakunnassa, mikä mahdollistaa toimeksiantojen  hoitamisen  myös siellä.

Laadin kivenkovalla ammattitaidolla hallinnanjakosopimukset, yhtiöjärjestykset ja niiden muutokset, rasitesopimukset ja niiden muutokset sekä muut vastaavat asiakirjat. Kaikki edellämainitut riippumatta siitä miten haastavasta kohteesta on kyse. Hoidan tarvittaessa myös kaikki kirjaamiseen liittyvät toimenpiteet. Toimenkuvaani kuuluu myös neuvonta ja avustaminen asunto- ja kiinteistökaupparidoissa

Toimiminen kiinteistönvälitysalalla pitkälti toistakymmentä vuotta on iso etu. Pystyn jo alkuneuvottelun aikana hahmottamaan mahdolliset tulevaisuuden sudenkuopat, säästäen näin päämieheni kustannuksia ja aikaa sekä lisäämään laatimani asiakirjan tuomaa turvaa kaikille osapuolille jota se koskettaa.

Palvelen äidinkielenveroisesti ruotsiksi ja suomeksi sekä sujuvasti englanninkielellä.

Rakkain harrastukseni on purjehdus, jonka lisäksi harrastan uintia, laitesukellusta, ruoanlaittoa sekä lukemista.

Päävastuualueet

Kiinteistöjuridiikka

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.
  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä