Henkilöstö

markus-pieni-mv[1]

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | Vaihde 029 0092590
Henri_Virtanen_kuva_mv

Henri Virtanen

Lakimies, OTM, osakas
040 758 9111
niskanen

Aleksi Niskanen

Lakimies, OTM
050 523 7656
Emma-matila-

Emma Matila

Juristi, OTM, Varatuomari
040 702 2154
Mimmu Paajanen - Jurinet

Mimmu Paajanen

KTM, ihmisoikeuksien maisteri
050 567 3891
Nimetön malli - 1

Loreta Syla

Markkinointipäällikkö, Digital Marketing
045 864 8764 | Vaihde 029 009 2590
Markus Talvio

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
050 2590 | Vaihde 029 0092590

Minulla on monen vuoden kokemus asianajoalalta hyvin erityyppisten juttujen hoitamisesta. Vahvin osaamiseni liittyy kiinteistöjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä rikosoikeuteen. Jurinetissä hoidan paljon vaativia kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen liittyviä riita-asioita ja oikeudenkäyntejä. Hoidettavakseni on usein tullut myös paljon julkisuutta saaneita riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Yhtenä merkittävimpänä riita-asiana urallani olen ollut hoitamassa metsäyhtiöiden puukartellia, jossa olen toiminut usean kunnan, seurakuntien ja yksityisten asiamiehenä. Eniten julkisuutta saanut rikosasia lienee juontaja Axl Smithin salakuvaus-oikeudenkäynti, jossa olen toiminut useiden naisten avustajana.

Luonteeltani olen yrittäjähenkinen ja ymmärrän hyvin yritystoiminnan haasteet. Olen ollut mukana hyvin erityyppisissä yrityksissä ja minulla on pitkä kokemus muun muassa StartUp- yrityksistä. Ennen oikeustieteellisestä valmistumistani toimin johtotehtävissä lääketutkimuksessa, kiinteistö- ja IT-alalla. Tämän lisäksi minulla on laaja kokemus järjestötoiminnasta muun muassa Rikosuhripäivystyksessä. Olen toiminut myös useiden yhtiöiden hallituksessa.

Käyn usein luennoimassa erilaisissa tapahtumissa liike- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyen. Olen toiminut kouluttajana myös rikosoikeuteen liittyen. Jurinetin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana vastaan lakimiestyön lisäksi yrityksen asiakas- ja yhteiskuntasuhteista.

Kortilla olevan vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, mökkeillen ja ulkoillen. Haaveena on saada myös naapurilta ostettu purjevene kunnostettua kesäksi, jotta pääsisin sillä Näsijärvelle.

Henri Virtanen

Henri Virtanen

Lakimies, OTM, osakas
040 758 9111

Hoidan pääasiassa riita- ja rikosasioita sekä monipuolisesti erilaisia yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Omaan erityistä kokemusta asunto- ja kiinteistöoikeudesta, rakentamiseen liittyvistä asiakokonaisuuksista sekä rikosasioiden hoitamisesta. Hoidan myös perinteiset perhe- ja perintöoikeudelliset asiat kuten testamentin, avioehdon ja edunvalvontavaltakirjan laatimisen.

Aikaisempi työkokemukseni koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin monipuolisista juridisista tehtävistä mm. valtioneuvoston, kunnan sekä asianajotoimiston palveluksessa.

Tavoitteenani on asiakkaan ongelmatilanteen kokonaisvaltainen kartoittaminen sekä perustellun näkemyksen tarjoaminen asian eri etenemisvaihtoehdoista koko prosessin ajan. Hoidan toimeksiannot luottamuksellisesti, asiakaslähtöisesti sekä sovinnollisuuteen ja kustannustehokkuuteen pyrkien asiakkaan edun kannalta parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työkielet: suomi ja englanti

Aleksi Niskanen

Aleksi Niskanen

Lakimies, OTM
050 523 7656

Luottamus on avain hyvään suhteeseen päämiehen ja juristin välillä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kun asiakkaani on tyytyväinen saavuttamaamme lopputulokseen. Pyrin avustamaan asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla ja selvittämään erilaiset toimeksiannot tavoitellen asiakkaalleni parasta mahdollista lopputulosta.

Myyntihenkisyyteni yhdistettynä esiintymistaitoihini takaa sen, että pystyn tuomaan asiakkaalleni edunmukaisen kannan ilmi selkeästi ja asianmukaisesti. Minulle tärkeää työssäni on, että asiakas saa kustannustehokkaan lopputuloksen, joka miellyttää häntä.

Avustan pääasiassa rikos- ja riita-asioissa. Hoidan myös perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä asioita kuten testamentin tai avioehtosopimuksen laadinnan. Tämän lisäksi olen perehtynyt myös koronaviruksesta (Covid-19) yrityksille aiheutuviin juridisiin ongelmiin.

Työkielet: suomi, ruotsi ja englanti

Emma Matila

Emma Matila

Juristi, OTM, Varatuomari
040 702 2154

Valmistuin Lapin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi vuonna 2013. Tämän jälkeen olen ehtinyt työskennellä käräjänotaarina, oikeudenkäyntiavustajana ja -asiamiehenä, pankkijuristina sekä yritysasiantuntijana.

Oikeudenaloista minulle on käynyt parhaiten tutuksi perhe- ja jäämistöoikeus, rikosoikeus, sopimusoikeus ja työoikeus. Olen toiminut myös pankin yritysasiakasvastaavana, joten yhtiöoikeus sekä yrittäjien asioiden hoitaminen ja heidän liiketoimintansa tukena oleminen on minulle tuttua.

Tällä hetkellä keskityn hoitamaan pääasiassa erilaisia perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja, kuten testamentteja, perunkirjoituksia, perinnönjakoja, edunvalvontavaltuutuksia sekä avioehto- ja ositussopimuksia.

Minulla on kyky ja tahto paneutua perusteellisesti asiakkaani tilanteeseen sekä luontainen halu auttaa asiakastani löytämään juuri hänen kannaltaan kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivat ratkaisut.

Jos etsit ihmisläheistä juristia hoitamaan asiasi luottamuksellisella, joustavalla ja kustannustehokkaalla otteella etäyhteyksiä hyödyntäen, älä epäröi kääntyä puoleeni!

Työkielet: suomi ja englanti

Mimmu Paajanen

Mimmu Paajanen

KTM, ihmisoikeuksien maisteri
050 567 3891

Minä tuon Jurinettiin sekä kaupallista että juridista osaamista. Koulutukseltani olen ekonomi ja ihmisoikeuksien maisteri.

Avustan monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Lisäksi hoidan hallintoa ja vastaan yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Suunnittelen ja toteutan yrityksen markkinointia sekä tuotan sisältöä kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Vastaan myös yhteistyöstä kumppaniemme kanssa. Minua voi siis lähestyä asiassa kuin asiassa! Olen tavoitettavissa maanantai-torstai.

Ennen siirtymistä Jurinetille asuin kymmenen vuotta ulkomailla työskennellen mm. neuvonantajana Suomen valtionhallinnossa. Lisäksi minulla on aikaisempaa kokemusta sekä yksityiseltä että järjestösektorilta. Palvelen asiakkaita sujuvasti suomeksi, englanniksi ja unkariksi.

Loreta Syla

Loreta Syla

Markkinointipäällikkö, Digital Marketing
045 864 8764 | Vaihde 029 009 2590

Jurinetissä tuotan sisältöä yrityksen kotisivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Vastuullani on sosiaalisen median ylläpito ja rakentaminen. Olen vastuussa yrityksen näkyvyyden parantamisesta verkossa ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Lisäksi vastaan sosiaalisen median ja verkkonäkyvyyden mittaamisesta sekä tulosten analysoinnista ja raportoinnista.

Olen luonteeltani joukkuepelaaja ja pidän yhteistyöstä muiden kanssa. Pidän myös haasteista ja pyrin jatkuvasti kehittämään osaamistani ja taitoja työtehtävissäni. Arvostan elämässäni rehellisyyttä, luotettavuutta ja avuliaisuutta, ja nämä arvot näkyvät myös työssäni.

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä