JURINET OY:N LAKIPALVELUJEN HINNASTO 1.1.2023

1. YKSITYISASIAKKAAT
Tuntiveloitusperuste lakimiehen suorittamasta työstä on 225,00 euroa lisättynä arvonlisäverolla 54,00 euroa (alv 24 %), eli yhteensä 279,00 euroa, jos muuta ei ole kirjallisesti sovittu.

Minimiveloitus lakimiehen toimenpiteiltä (esim. sähköposti, puhelu, asiakirjan hankkiminen ja vastaanottaminen) on 10 minuuttia (eli 0,17 tuntia).

Yksityishenkilöiden kotivakuutukseen sisältyvä oikeusturvavakuutus kattaa monissa tapauksissa oikeudenkäyntikulut omavastuuosuutta lukuun ottamatta. Voimme hakea sinulle vakuutusyhtiöstäsi korvauspäätöksen etukäteen, jos siitä erikseen sovitaan.

Jurinet Oy tuottaa yksityisenä palveluntarjoajana maksutonta oikeusapua valtion varoilla oikeusapulain mukaisesti yksityisille henkilöille. Kauttamme on mahdollista saada ns. maksuton oikeudenkäynti valtion varoista, jos siitä erikseen etukäteen kirjallisesti sovitaan ja asiakkaalle saadaan etukäteen myönteinen oikeusapupäätös.

Yksityisten oikeusapupalvelujen hinta on 110,00 euroa tunnilta lisättynä arvonlisäverolla 26,40 euroa (alv 24 %), eli yhteensä 136,40 euroa. Oikeusapupalvelujen hinnasto koskee toimeksiantoja, joihin on Jurinet Oy:n toimesta haettu ja saatu oikeusapupäätös, sekä rikosasioissa käräjäoikeudelta puolustajan määräys tai asianomistajan avustajan määräys toimistomme lakimiehille.

Laskutus 14 vrk netto, viivästyskorko korkolain mukaan. Välilaskutusmahdollisuus.

2. YRITYSASIAKKAAT
Tuntiveloitusperuste lakimiehen suorittamasta työstä yritysasiakkaille on 270,00 euroa lisättynä arvonlisäverolla 64,80 euroa (alv 24 %), eli 334,80 euroa jos muuta ei ole kirjallisesti sovittu.

Minimiveloitus lakimiehen toimenpiteiltä (esim. sähköposti, puhelu, asiakirjan hankkiminen tai vastaanotto) on 10 minuuttia (eli 0,17 tuntia).

Laskutus 14 vrk netto, viivästyskorko korkolain mukaan. Välilaskutusmahdollisuus.

3. TOIMISTOPALVELUT
Oikeusnotaarin, assistenttityön ja toimistopäällikön tekemän työn sekä lakimiehiä avustavan muun työn tuntiveloitusperuste on 110,00 euroa tunnilta lisättynä arvonlisäverolla 26,40 euroa (alv 24%), eli yhteensä 136,40 euroa.

Laskutus 14 vrk netto, viivästyskorko korkolain mukaan. Välilaskutusmahdollisuus.

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä