Olemme vuonna 2011 perustettu lakiasiaintoimisto, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaita – aina asiakkaan tarpeet ja etu edellä. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa valtakunnallisesti ja avustamme myös oikeudenkäynneissä ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Jokainen toimeksianto on meille tärkeä – riippumatta toimeksiannon suuruudesta tai asian laadusta. Tärkeimpiä arvojamme ovat ehdoton luottamuksellisuus, tehokkuus ja vastuullisuus. Panostamme aina asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Olemme Suomen Yrittäjien, Omakotiliiton ja Sanoman valtakunnallisia yhteistyökumppaneita. Tarjoamme jäsenille lakipalveluistamme etuja, joista löydät lisää tietoa alempana.

Halutessasi, sinulla on mahdollisuus etukäteen sovittavaan maksuttomaan alkuneuvotteluun. Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppanuudet

Suomen Yrittäjät

Olemme palvelleet Suomen Yrittäjien jäseniä lakipalveluissa ainoana valtakunnallisena kumppanina jo vuodesta 2013. Vuosien aikana olemme palvelleet tuhansia suomalaisia yrittäjiä ja uskomme kokemuksemme perusteella ymmärtävämme yrittäjien arkea varsin monipuolisesti. Ammattitaito on edellytys lakimiehen työn menestyksellisessä hoitamisessa. Työmme tarkoitus on ennen kaikkea tukea yritystä ja yrittäjää menestymään omassa liiketoiminnassaan, välttämään konflikteja ja auttamaan yrittäjää riitatilanteessa voittamaan asiansa.

Tarjoamme Yrittäjien jäsenyrityksille maksuttoman 20 minuutin alkuneuvottelun Jurinetin toimistoissa, 15 prosentin alennuksen lakipalveluista (alennus enintään 1.000 euroa) sekä vaihtuvia kampanjoita. Edut koskevat myös yrittäjien työntekijöitä henkilökohtaisesti sekä samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä.

Annamme neuvoja jäsenille myös Yrittäjien maksuttomassa juridisessa puhelinneuvonnassa. Neuvontapalvelu toimii arkisin numerossa 09 229 222.

Omakotiliitto

Olemme olleet Omakotiliiton yhteistyökumppani vuodesta 2015 lähtien. Lakimiehillämme on laaja-alaista ja korkeatasoista osaamista rakentamiseen- ja asumiseen liittyvistä asioista ja näihin liittyvistä oikeudenkäynneistä.

Tarjoamme Omakotiliiton jäsenille 15 prosentin alennuksen lakipalveluista (alennus enintään 300 euroa).

Vastaamme myös Omakotiliiton puhelinneuvonnassa keskiviikkoisin klo 13-16 (Omakotiliitolla on erillinen neuvontanumero).

Sanoma 

Vastaamme lakiaiheisiin kysymyksiin Omataloyhtiö.fi ja Rakentaja.fi ”Kysy, vastaamme” -palveluissa. Käy jättämässä oma kysymyksesi tai lue jo annettuja vastauksia!

Rikosuhripäivystys

Osa lakimiehistämme on ollut Rikosuhripäivystyksessä vapaaehtoistyöntekijöinä ja kouluttajana jo vuodesta 2006 lähtien. Vastaamme mm. puheluihin Rikosuhripäivystyksen Auttavassa puhelimessa.

Mahdollisuus käyttää oikeusturvavakuutusta ja oikeusapua

Huomaathan, että sinulla voi olla mahdollisuus käyttää oikeusturvavakuutusta tai oikeusapua kattaaksesi lakipalveluistamme aiheutuneita kustannuksia.

Oikeusturvavakuutus

Useisiin kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvat kustannukset.

Oikeusturvavakuutus korvaa oikeudellisen avun käyttämisestä aiheutuneet välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita- ja rikosasioissa, jotka voidaan välittömästi saattaa Suomessa käsiteltäviksi käräjäoikeudessa.

Oikeusturvavakuutus on voimassa vakuutuksenottajan ja hänen kanssaan samassa taloudessa vakinaisesti asuvien hyväksi. Vakuutuksesta korvataan vakuutuksen voimassaoloaikana sattuneet vakuutustapahtumat.

Selvitämme puolestasi vakuutusyhtiöltäsi, kuuluuko kustannusten korvaus vakuutukseen, jolloin sinun ei tarvitse setviä paperiviidakkoa ja oikeusturvapäätös saadaan nopeasti. Selvitys voidaan tehdä etukäteen ennen kuin kustannuksia on syntynyt.

Oikeusapu valtion varoista

Jurinetistä voit saada yksityisen avustajan oikeudenkäyntiisi nopeasti ja helposti.

Oikeusapu tarkoittaa sitä, että kansalainen voi saada itselleen oikeudellisen asian hoitamista varten avustajan kokonaan tai osittain valtion varoilla. Oikeusavun antamista varten valtiolla on oikeusaputoimistoja, joissa oikeusapua tarjoavat julkiset oikeusavustajat. Valtion varoista voi kuitenkin saada myös yksityisen avustajan.

Haemme puolestasi oikeusapupäätöksen, jolla oikeudenkäyntikulujasi korvataan valtion varoista. Oikeusapupäätös voidaan hakea etukäteen ennen kuin kustannuksia on syntynyt.

Oikeusapu myönnetään hakijan tulojen, menojen ja elatusvelvollisuuden eli käyttövarojen perusteella. Hakijan käyttövarojen perusteella määräytyy, saako hakija oikeusapua ilmaiseksi vai omavastuuta vastaan.

Tästä voit koelaskelman avulla arvioida, voisitko antamillasi tiedoilla saada yksityisen avustajan toimistostamme.

Rikosoikeudenkäynneissä turvataan syytetylle tietyissä tilanteissa hänen taloudellisesta asemastaan riippumatta puolustaja valtion varoin. Myös vakavien väkivaltarikosten ja seksuaalirikosten uhri voi tuloistaan riippumatta saada valtion varoin kustannettavan oikeudenkäyntiavustajan.

Oikeusapua ei anneta, jos asianosaisella on asian käsittelyn kattava oikeusturvavakuutus. Oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuden kattamiseen oikeusapua voidaan kuitenkin myöntää, jos hakija on tulojensa ja varallisuutensa perusteella oikeutettu korvauksettomaan oikeusapuun.

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.
  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä