Olemme puolellasi kaikissa asumisen ja rakentamisen lakiasioissa!

Hyödynnä jopa -30 %:n tai 1.000 euron alennus.

Sanoma Digital ja Omataloyhtiö.fi ovat neuvotelleet Jurinetin kanssa Omataloyhtiö.fi jäsenille erityisen alennuksen, joka on -30 % lakipalveluista. Tarjous on voimassa kaikissa 31.5.2020 mennessä tehdyissä uusissa toimeksiannoissa.

Esimerkiksi yli 500 euron laskulta alennus on 150 euroa ja 1.000 euron laskulta alennus on 300 euroa. Alennusta ei voida myöntää vain oikeusturvan omavastuuseen vakuutusyhtiöiden ehtojen vuoksi. Alennus on enintään 1.000 euroa.

Jos et ole vielä Omataloyhtiö.fi jäsen, liity nyt! Jäsenyys on veloitukseton.

 

Tunnemme kiinteistöihin liittyvän juridiikan ja seuraamme aktiivisesti alan oikeuskäytäntöä. Lakimiehillämme on laaja-alaista osaamista rakentamiseen- ja asumiseen liittyvistä asioista ja näihin liittyvistä oikeudenkäynneistä. Koulutamme asiakasyritystemme henkilökuntaa ja kiinteistönvälittäjiä kiinteistöjuridiikan kysymyksissä yrityksissä ja seminaareissa ja muutoinkin pidämme luentoja ja tietoiskuja messuilla ja muissa yleisötapahtumissa. Toimitusjohtaja Markus Talviolla on jo yli kymmenen vuoden kokemus esiintymisistä.

Erimielisyydet liittyen vuokrasuhteisiin sekä asunto- ja kiinteistökauppaan ovat kiinteistöjuristiemme ydinosaamista. Asiakkaitamme ovat useimmiten asuntojen- ja kiinteistöjen omistajia, ostajia ja myyjä. Myös taloyhtiöt, isännöintitoimistot, rakennusliikkeet, kiinteistönvälitysliikkeet ja julkisen sektorin toimijat käyttävät juristiemme osaamista hyväksi riita- ja sopimusasioissa.

Olethan yhteydessä meihin heti kun ajattelet, että oikeudellisesta osaamisestamme voisi olla sinulle hyötyä. Kun otat meidät kumppaniksi heti, ei meidän osaamista ehkä sitten enää tarvitakaan myöhemmin. Korostamme tätä siksi, että usein me astumme mukaan kuvaan vasta konfliktitilanteessa. Tällöin me lähinnä sammuttelemme tulipaloja. Ennakointi on edullisempaa ja säästää monelta murheelta.

Lue toimitusjohtaja Markus Talvion artikkeli ennakoinnista Omataloyhtiö.fi:lle: Case 4 – Isännöitsijän, konsulttitoimiston ja valvojan vastuu taloyhtiön remonteissa.

Lue myös uudesta Valitut talot -palvelusta, jota Jurinet on ollut kehittämässä. Uusi konsepti tarjoaa ennennäkemättömän turvan kiinteistön kauppaan ostajalle ja myyjälle.

 

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.
  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä