Olemme puolellasi kaikissa asumisen ja rakentamisen lakiasioissa.

Erimielisyydet liittyen vuokrasuhteisiin sekä asunto- ja kiinteistökauppaan ovat kiinteistöjuristiemme ydinosaamista. Asiakkaitamme ovat useimmiten asuntojen- ja kiinteistöjen omistajat, ostajat ja myyjät. Myös taloyhtiöt, isännöintitoimistot, rakennusliikkeet, kiinteistönvälitysliikkeet ja julkisen sektorin toimijat käyttävät juristiemme osaamista hyväksi riita- ja sopimusasioissa.

Omakotiliiton jäsenenä saat 15 prosentin alennuksen lakipalveluistamme (alennus enintään 300 euroa).

 

Tunnemme kiinteistöihin liittyvän juridiikan ja seuraamme aktiivisesti alan oikeuskäytäntöä. Juristeillamme on laaja-alaista osaamista rakentamiseen- ja asumiseen liittyvistä riita- ja sopimusasioista sekä näihin liittyvistä oikeudenkäynneistä. Koulutamme asiakasyritystemme henkilökuntaa ja kiinteistönvälittäjiä kiinteistöjuridiikan kysymyksissä yrityksissä ja seminaareissa ja muutoinkin pidämme luentoja ja tietoiskuja messuilla ja muissa yleisötapahtumissa. Toimitusjohtaja Markus Talviolla on jo yli kymmenen vuoden kokemus esiintymisistä.

Olethan yhteydessä meihin heti kun ajattelet, että oikeudellisesta osaamisestamme voisi olla sinulle hyötyä. Kun otat meidät kumppaniksi heti, ei meidän osaamista ehkä sitten enää tarvitakaan myöhemmin. Korostamme tätä siksi, että usein me astumme mukaan kuvaan vasta konfliktitilanteessa. Tällöin me lähinnä sammuttelemme tulipaloja. Ennakointi on edullisempaa ja säästää monelta murheelta.

Omakotiliitto

Olemme olleet Omakotiliiton yhteistyökumppani vuodesta 2015 lähtien. Tarjoamme Omakotiliiton jäsenille 15 prosentin alennuksen lakipalveluistamme (alennus enintään 300 euroa).

Omataloyhtiö.fi ja Rakentaja.fi 

Vastaamme lakiaiheisiin kysymyksiin Omataloyhtiö.fi ja Rakentaja.fi ”Kysy, vastaamme” -palveluissa. Käy jättämässä oma kysymyksesi tai lue jo annettuja vastauksia!

 

Lue lisää:

Lue toimitusjohtaja Markus Talvion artikkeli ennakoinnista Omataloyhtiö.fi:lle: Case 4 – Isännöitsijän, konsulttitoimiston ja valvojan vastuu taloyhtiön remonteissa.

Lue myös uudesta Valitut talot -palvelusta, jota Jurinet on ollut kehittämässä. Uusi konsepti tarjoaa ennennäkemättömän turvan kiinteistön kauppaan ostajalle ja myyjälle.

 

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä