Oikeudellista neuvontaa rahoituksen hakemista varten

Hyvät asiakkaamme ja yrittäjät,

Akuutti koronaviruksen vaikutus meidän kaikkien elämään myös taloudellisessa merkityksessä tulee kestämään vähintään useita kuukausia. Otathan heti yhteyttä, jos tarvitset oikeudellista neuvontaa esimerkiksi rahoituksen hakemista varten. Apua on tarjolla, mutta sen pyytämisen kanssa ei saa viivytellä.

Finnvera pyrkii auttamaan yrityksiä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa ensisijaisesti järjestelemällä maksuohjelmia sekä myöntämällä takauksia pankkilainoille. Finnveran takauksista alkutakaus ja pk-takaus soveltuvat koronaviruksen aiheuttamiin käyttöpääomatarpeisiin parhaiten. Takausta voit hakea netissä. Jos tarvitset apua niiden hakemisessa ja hakemuksen liitteiden laatimisessa, soita meille heti.

Business Finlandin rahoituspalvelut on tarkoitettu Suomessa toimiville pk-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta. Rahoitusta voidaan myöntää kotimarkkinoilla toimiville yrityksille. Rahoitusta voi käyttää mm. yritykselle uusien toimenpiteiden selvittämiseen tai suunnitteluun.

Lisäksi oman pankkisi kanssa voit neuvotella esimerkiksi lyhennysvapaista tai hakea pankkilainaa. Ole myös pankkiisi yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Muista, että mikäli yrittäjänä tulet työkyvyttömäksi omaan työhösi, voit saada Kelasta sairauspäivärahaa.

Lisätietoja juristeiltamme myös irtisanomisiin ja lomautuksiin liittyvistä kysymyksistä puhelinneuvonnastamme p. 029 009 2590.

 

Markus Talvio

toimitusjohtaja

 

Lähteet: Valtioneuvosto, Finnvera, Business Finland, STM, Suomen Yrittäjät

Yhteydenotto

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
Takaisin uutisiin

Markus Talvio

Toimitusjohtaja, OTM, osakas
markus.talvio@jurinet.fi
050 2590 | Vaihde 029 0092590

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä