Etsimme juristeja Helsinkiin työsuhteeseen tai osakkaaksi yrittäjämallilla

JURINET TYÖNANTAJANA

Jurinet on perustettu vuonna 2011 asianajotoimistojen yhteenliittymäksi. Vuonna 2015 meistä tuli itsenäinen pieni lakitoimisto. Toimistomme asiakkaita ovat pääasiassa PK-yritykset ja yksityishenkilöt. Hoidamme paljon asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan, sekä rakentamiseen-, työ- ja yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi hoidamme perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä asioita sekä rikosjuttuja.

Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Schibsted -konsernin, Omakotiliiton ja Rikosuhripäivystyksen kanssa. Olemme myös Suomen Yrittäjien ainoa valtakunnallinen kumppani lakiasioissa ja tarjoamme yrittäjäjärjestön jäsenyrityksille ekslusiivisia jäsenetuja.

Meillä voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti riippuen elämäntilanteestasi. Pyrimme tekemään mahdolliseksi sen, mitä sinä haluat. Meillä työtehtäväsi ovat halutessasi hyvin monipuolisia.

Me tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ison talon täynnä työkavereita, kannustavan työilmapiirin, sekä hyvät kontaktiverkostot asiakashankintaa varten.

SINÄ TYÖNTEKIJÄNÄ JA OSAKKAANA

Arvostamme Jurinetissa erityisesti kokemustasi yritysten lakiasioiden hoitamisesta, asumisen- ja rakentamisen juridiikan tuntemista, sekä työlainsäädännön hallintaa. PK-yritysten toimintakontekstin ymmärtäminen ja kielitaito ovat eduksesi.

Sinulta edellytämme, että olet jo hankkinut työkokemusta. Oikeudenkäyntiavustajalupa on välttämätön työssäsi. Osaat tehokkaasti myydä omaa osaamistasi asiakkaillemme ja haluat aktiivisesti osallistua toimistomme kehittämiseen osana kasvavaa tiimiä.

Olet luonteeltasi avoin ja asiakaspalveluhenkinen. Sinä tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet myös täsmällinen ja osaat esiintyä luottamusta herättävästi.

Edellytämme sinun pystyvän itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat olla myös tiimipelaaja.

Työssä menestyminen vaatii tehokkuutta ja joustavuutta, ihmistuntemusta, sekä hyvää ajanhallinta- ja organisointikykyä.

PALKKA

Lakimiesliiton palkkatutkimusten perustella tarjoamme sinulle hyvin kilpailukykyisen palkkausmallin. Palkka muodostuu kiinteästä osasta ja provisiosta, jota maksamme työntekijöille reilusti. Todennäköisesti palkkasi on noin 5.000 – 6.000 euroa kuukaudessa.

Vaihtoehtoisesti voit laskuttaa palkkiosi oman yhtiösi kautta: osakasyrittäjänä voit laskuttaa jopa 80 prosenttia toteutuneesta laskutuksesta omaan yhtiöösi. Tarjoamme sinulle tarpeitasi vastaavan sopimusmallin eri vaihtoehdoista.

Jokaisella asianajajatutkinnon suorittaneella juristilla on mahdollisuus päästä yhtiön osakkaaksi.

Hakemuksesi ja CV:n voit toimittaa sähköpostilla info@jurinet.fi

Tiedusteluihisi Jurinetissa vastaavat:

KTM Mimmu Paajanen, puh. 029 009 2590, mimmu.paajanen@jurinet.fi
Toimitusjohtaja Markus Talvio, puh. 050 2590, markus.talvio@jurinet.fi.

Takaisin uutisiin

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä