Tule meille töihin!

Haemme juristia Helsingin toimistoomme.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa PK-yritykset ja yksityishenkilöt. Hoidamme paljon asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan, sekä rakentamiseen-, työ-, yhtiöoikeuteen ja jonkin verran kansainväliseen sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Hoidamme myös perhe-, perintö- ja rikosoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Sanoman, Omakotiliiton ja Rikosuhripäivystyksen kanssa. Kuulumme PRAE Legal -verkostoon, joka koostuu 252 asianajotoimistosta 142 maassa. Olemme Suomen Yrittäjien ainoa valtakunnallinen kumppani lakiasioissa ja tarjoamme Yrittäjäjärjestön jäsenyrityksille eksklusiivisia jäsenetuja.

Työtehtäväsi tulevat olemaan hyvin monipuolisia. Toivomme, että sinulla on valmistumisen jälkeen hankittu vähintään vuoden kokemus juristin tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta kiinteistöjuridiikasta, asunto-osakeyhtiölainsäädännöstä ja asuntokauppariidoista sekä perhe-, perintö- ja lapsiasioista. PK-yritysten toimintakontekstin ymmärtäminen on eduksi.

Osaat tehokkaasti myydä omaa osaamistasi asiakkaillemme ja haluat aktiivisesti osallistua toimistomme kehittämiseen osana kasvavaa tiimiä. Olet luonteeltasi avoin ja asiakaspalveluhenkinen, sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme sinun pystyvän itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat olla myös tiimipelaaja. Työssä menestyminen vaatii tehokkuutta ja joustavuutta, ihmistuntemusta, sekä hyvää ajanhallinta- ja organisointikykyä.

Työpisteesi on Helsingin Pakilassa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja ison talon täynnä työkavereita, kannustavan työilmapiirin, hyvät kontaktiverkostot sekä Lakimiesliiton palkkatutkimusten perustella hyvin kilpailukykyisen palkkausmallin. Palkka muodostuu kiinteästä osasta ja provisiosta, jota maksamme reilusti. Voit nostaa palkkaa ja olla työsuhteessa JuriNetissa tai laskuttaa palkkiosi oman yhtiösi kautta. Jokaisella lakimiestutkinnon suorittaneella työntekijällä on mahdollisuus päästä yhtiön osakkaaksi.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.11.2019 mennessä sähköpostilla info@jurinet.fi.

Haastattelut voidaan aloittaa heti.
Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa JuriNetissa KTM Mimmu Paajanen, puh. 029 009 2590, mimmu.paajanen@jurinet.fi ja toimitusjohtaja Markus Talvio markus.talvio@jurinet.fi.

Takaisin uutisiin

Mimmu Paajanen

KTM, ihmisoikeuksien maisteri
mimmu.paajanen@jurinet.fi
050 567 3891

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä