Yrittäjän puolella – Jäsenedut Suomen Yrittäjille

Juristin pitäisi olla yrittäjän paras kumppani, jolle voi kilauttaa matalalla kynnyksellä milloin tahansa. Yrittäjäjärjestön jäsenenä sinä voit – hyödynnä jäsenetusi!

JURINET tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksuttoman 20 minuutin alkuneuvottelun ja -15 %:n alennuksen kaikista asianajotoimialan lakipalveluista, kuitenkin enintään 1.000 euroa per toimeksianto.

Yrittäjien jäsenenä voit soittaa konsultaatiopuhelun maksutta suoraan juristeillemme tai lähettää sähköpostia. Vastaamme sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Alennukset ja edut koskevat myös jäsenyrityksen työntekijöitä henkilökohtaisesti, sekä lisäksi samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä.

Jurinet on ollut jo vuodesta 2013 ainoa Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yhteistyötoimisto lakiasioissa. Olemme vuosien ajan palvelleet tuhansia suomalaisia yrittäjiä ja ymmärrämme yrittäjien liiketoiminnalliset ja oikeudelliset tarpeet. Siksi me Jurinetissa tiedämme myös, että PK-yritykset tarvitsevat lakiasioihinsa kumppanin, jonka kanssa on helppo asioida matalalla kynnyksellä, ja jonka asiantuntemukseen sekä asiaan paneutumiseen yrittäjäkin voi luottaa.

Juristeina meidän tehtävämme on ennen kaikkea tukea sinua yrittäjänä menestymään omassa liiketoiminnassasi, välttämään konflikteja, sekä riitatilanteissa auttaa yritystäsi voittamaan. Me Jurinetissa olemme puolellasi!

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
Takaisin uutisiin

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro tarpeestasi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Lue lisää henkilötietojen käsittelystä